Spring naar content

Onze ervaring, uw imago

Sinds 1970 staat ons kantoor in voor het ontwerp en de inrichting van uw kantoor, om van uw bedrijf het perfecte kader te maken. Onze teams herwerken uw werkruimte in functie van uw noden en ambities. De voorbije vijftig jaar ontwierpen we zowel grote ruimtes voor het publiek als kleinere coworking-kantoren, maar altijd hadden we aandacht voor details en hielden we het volledige plaatje voor ogen. Onze missie: onze ervaring ten dienste stellen van uw imago.

Een innovatief kantoor

Uw kantoor verdient het beste design en de beste technologie. Om daarvoor te zorgen beschikt ons bureau over moderne tools en een dynamisch team. Wij bieden u de nieuwste technologische innovaties, een uitgebreid gamma trendy meubelen en een 3D ontwerp van uw toekomstig kantoor. Alles gebeurt met het oog op een unieke en vernieuwende architectuur, aangepast aan uw activiteit.

Anticiperen op uw noden

Bureau Stekke is betrokken bij elke fase van uw project. Vanaf het ontwerp van de plannen tot de uitvoering, zetten wij onze ervaring in om uw kantoren in te richten, rekening houdende met de organisatie van uw kantoor en met wie u bent. Met u in gesprek gaan is onmisbaar voor ons werk, en onze opvolging moet ons de garantie geven dat u tevreden bent.

Parklane_2

De beste plek voor uw creativiteit

Onze expertise staat garant voor uw comfort. Ons studiebureau behartigt alle technische aspecten van uw project (elektriciteit, IT, AV …), en ook de akoestische en thermische aspecten van uw kantoor (HVAC, regeling, thermostaat, …). Wij wenden al onze kennis aan om van uw werkruimte een creatieve plek te maken.

Raadpleeg onze referenties

Ontdek onze projecten