Skip to content

Tools 4 Patient

Design of an office space for a pharmaceutical company. The concept of the project was to create distinct areas through woodwork in order to provide an original design interacting with its occupants, thus allowing for individual or group work.

The materials selected, such as the different flooring and wall coverings, create warm, friendly spaces.

tool4patient

Other news from the office

Befimmo – Medialaan

08/03/2020

As part of a collaboration with Befimmo, we were asked to design different spaces in the Medialaan building such as an entrance hall, lifts, a gym and cloakrooms in order to give the site a new appearance. Throughout the project, the design evolved and took form, yet we maintained the objective of satisfying the basic…

Know more

Indeed

08/03/2020

For the Indeed project, a notary office, we worked on a design that pairs tradition with modernity. To achieve this, we have emphasised the woodwork, lighting, flooring and furniture. Neutral tones highlight the quality of the materials used for the decorative woodwork, along with the stylish lighting. We wanted the design to reflect the image…

Know more

Agence Europe

08/03/2020

Design of an office space on boulevard du Souverain. Optimisation of the space in order to accommodate two offices, a meeting room, a kitchen and two open spaces.

Know more