Spring naar content

Tools 4 Patient

Inrichting van een kantoorverdieping voor een farmaceutisch bedrijf.

Het concept van het project bestond erin om verschillende zones te creëren met schrijnwerk, om zo een origineel design te bieden dat interageert met de aanwezigen, en waar men individueel of in teamverband kan werken.

Door de gebruikte materialen, zoals de verschillende soorten vloer- en muurbekleding, krijgen de ruimtes een gezellige en warme toets.

tool4patient

Ander nieuws van het kantoor

Befimmo – Medialaan

08/03/2020

In het kader van een samenwerking met Befimmo werd ons gevraagd om verschillende ruimtes te ontwerpen binnen het gebouw Medialaan, zoals een inkomhal, liftkooien, een fitnesszaal en vestiaires, om de locatie een nieuwe look te geven. In de loop van het project is het design geëvolueerd en heeft het vorm aangenomen met als doelstelling om…

Meer informatie

Indeed

08/03/2020

Voor het project Indeed, een notariskantoor, hebben we traditionele en moderne elementen gecombineerd voor de inrichting. We hebben hiervoor het accent gelegd op het schrijnwerk, de verlichting, de vloerbekleding en het meubilair. De neutrale tinten zorgen ervoor dat de schoonheid van de gebruikte materialen voor het decoratieve schrijnwerk en de designverlichting mooi kunnen uitkomen. We…

Meer informatie

Agence Europe

08/03/2020

Inrichting van een kantoorverdieping aan de Vorstlaan. Optimalisering van de ruimte om er twee kantoren, een vergaderzaal, een keuken en 2 open ruimtes in onder te brengen.

Meer informatie