Spring naar content

Befimmo – Medialaan

In het kader van een samenwerking met Befimmo werd ons gevraagd om verschillende ruimtes te ontwerpen binnen het gebouw Medialaan, zoals een inkomhal, liftkooien, een fitnesszaal en vestiaires, om de locatie een nieuwe look te geven.

In de loop van het project is het design geëvolueerd en heeft het vorm aangenomen met als doelstelling om te voldoen aan het initiële verzoek dat erin bestond om nieuwe infrastructuur en nieuwe diensten te bieden voor de ingezetenen door van de werkplaats een unieke ruimte te maken.

Onze opdracht bestond erin om die nieuwe inrichting te benadrukken met een designconcept dat al sterk ontwikkeld was.

befimmo

Ander nieuws van het kantoor

Indeed

08/03/2020

Voor het project Indeed, een notariskantoor, hebben we traditionele en moderne elementen gecombineerd voor de inrichting. We hebben hiervoor het accent gelegd op het schrijnwerk, de verlichting, de vloerbekleding en het meubilair. De neutrale tinten zorgen ervoor dat de schoonheid van de gebruikte materialen voor het decoratieve schrijnwerk en de designverlichting mooi kunnen uitkomen. We…

Meer informatie

Agence Europe

08/03/2020

Inrichting van een kantoorverdieping aan de Vorstlaan. Optimalisering van de ruimte om er twee kantoren, een vergaderzaal, een keuken en 2 open ruimtes in onder te brengen.

Meer informatie

Niboo

08/03/2020

Inrichting van een kantoorruimte voor een jong, dynamisch bedrijf. Creatie van unieke, ludieke ruimtes met verschillende soorten zit- en werkmodules. Het project is uitgewerkt op basis van het kleurenpalet van het logo van het bedrijf Niboo, in combinatie met materialen zoals houten gelaagde platen of een geheel van tapijten met verschillende texturen.

Meer informatie