Spring naar content

Freshfields Bruckhaus Deringer

We hadden het voorrecht om de grootschalige renovatie en herinrichting voor onze rekening te nemen van het advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer LLp in de Bastion Tower in Brussel.

We hebben hier een nieuwe publieke zone ontworpen op de hele 24e en 25e verdieping. We kozen hierbij voor een modern en tijdloos concept met een strak ontwerp (1.500 m²).

Bureau Stekke heeft deze ruimtes volledig heringericht. Er kwam een nieuwe receptie met loungeruimte, 14 vergaderzalen, een eetzaal, een leslokaal, een nieuwe cafetaria en een professionele keuken … en natuurlijk is er ook het nieuwe terras met het indrukwekkende uitzicht over Brussel. Wij hebben geoordeeld dat het imago van Freshfields duidelijk moest zijn zodra de klant binnenstapt in het kantoor en zich naar de uitnodigende en prachtige receptie begeeft.

Edele materialen zoals marmer, fineereik en Corian geven de ruimte een standingvolle uitstraling. Alle meubels zijn gekozen en ontworpen met het oog op zowel comfort als esthetiek.

De werkruimte van de 150 advocaten kreeg een upgrade dankzij de renovatie van de vijf verdiepingen die ze innemen (5.400 m²). Bureau Stekke stond in voor een totale opfrissing van de ruimtes, en voor de herinrichting van bepaalde gemeenschappelijke ruimtes. Er werd een nieuw design uitgewerkt voor de loungeruimte, de nieuwe bibliotheek, de cafetaria en een functionele kitchenette.